Jenny♥      JennyyMelander.bloggplatsen.se

Alla inlägg under september 2011

Av Jenny - 13 september 2011 18:50

Jag och Ida har kul på tyska lektionerna...


Ida skanade sin hatt :(


Hittat! :D


Hon låste in mig i ett skåp...


Bra plats att plugga!


Jag sitter inte med mobilen, ni ser väl boken? :O


Tummen upp för tyska lektionerna! :D


Av Jenny - 12 september 2011 18:44


Hejsan ni få läsare som har läst min blogg idag. Vet inte vad som händer men statestiken har blivit lägre vet inte om de är bloggplatsen de är fel på så att personerna inte räknas, de kan bli så ibland, eller om de bara är jag som har blivit så tråkig så att ingen vill läsa bloggen! ;)

Jaja, jag skriver inte bloggen för att få läsare, jag skriver den för att de är kul och för att jag ska hålla lite koll på vad jag gör om dagarna, även om de är mycket som uteblir från bloggen! ;)

Min dag har iallafall bestått utav att jag försov mig 1timme (!!!!) men mirakulöst nog lyckades jag hinna med bussen, super woman här va! ;)

Sen gick jag i skolan och under tyska lektionen höll jag och Ida på att somna båda två när Elin,Malin och Bea gick för att öva nån tyska grej. Sen var de kemi med redovisning och jag, Rebecca och Natalie hamnade i samma grupp och Elin i en annan. De är så typiskt att vi fyra alltid ska hamna 3 i en grupp och sen blir de en som blir ensam i en annan grupp. Men de gick nog bra ändå :)

Sen var de mat!! Efter maten blev både jag och Ida helt plötsligt mycket piggare! ;)

Sen var de engelska och sen matte utan lärare!^^

Sen var de bussen hem och sen nu har jag målat lite, de var ju så grymt länge sen och jag hittade lite gamal färg så varför inte liksom! ;) Hade ju kunnat göra läxa men aa..


Här är iallafall en bild på de jag har målat, har dock inte kommit så långt och de mesta är bara kladd men himlen är iallafall nästan klar! ;)

    Vad tror ni, kan de bli fin? :)





Av Jenny - 11 september 2011 21:03

God kväll! :)

Min kväll har gått åt till lite läxor, först lite matte men sen blev de för tråkigt så jag ägnade mig åt att skriva upp engelska orden :)

  Vet att de är lite suddigt och att jag inte har världens finsate handstil men ändå nu har jag glosorna utan att behöva komma ihåg boken^^

Sen har jag tyska också... :(

Jaja imorgon är de skola! Vart tog helgen vägen? :O

Borta!



Av Jenny - 11 september 2011 16:51

Hejsan allihopa! :)

Eller aa alla och alla, såg att statestiken var låg idag :(

Alla kanske sover idag? ;)

Idag har de varit så otroligt lugnt på jobbet! 150pers ute på banan men ingen i resturangen, vid 12 hade vi sålt två kaffe...

Menmen folket trillade in lite allt eftersom sen så lite mat fick vi såld! ;)

Fick iallafall sluta vid 14.30 haha, chill dag började kl.11 haha! :)

Sen körde jag hem och gissa vad! Kom på att jag inte hade nycklarna med mig... toppen. Fick sitta utanför och vänta i typ tre kvart... Så typiskt mig att glömma nycklarna.

Jaja, de löste sig och jag kom in, ägnade mig till att lyssna på musik och smsa. :)

Och nu ska jag plugga, vilket är nödvändigt. Fast tänkte sitta fär vid datorn och plugga så de blir väl inte bara plugga antar jag^^

Jaja, puss på er! ;)


Av Jenny - 11 september 2011 10:10

Av Jenny - 11 september 2011 10:02

God Morgon på er!

Jag ska strax köra till jobbet, just de- de är rätt jag ska jobba idag också...

Dom hade inget folk idag så då får jag jobba. Fast så jobbigt är de ju inte, de är bara kul! :)

Men de blir iallafall jobb idag sen blir de hem och göra läxor! Kul söndag jag får va...

Nej, jag får se vad som händer efter jobbet idag, men troligtvis blir de hem.

Vad ska ni göra idag då? Alltid kul och veta! :)



Av Jenny - 10 september 2011 22:19

     Gammal bild, jag vet :)

Av Jenny - 10 september 2011 16:13

Hejsan!


Hoppas att er helg har varit toppen hitills! :)

Min har iallafall varit bra! :)

Jag har jobbat idag, stått i kassan nästan hela dagen. Riktigt kul när man får se glada ansikten och får fina komplimanger!

Men idag har jag fått två kommentarer som kanske inte var dom bästa. Dock tog jag defenetivt inte åt mig och tyckte bara att de var roligt att dom var så dumma i huvudet som uttryckte sig på de sättet.

1.

Första var när jag fixade lite i disken och köket och så kom de en man i kassan. Jag gick fram och sa hej.

Sen sa han "jag skulle vilja köpa utav en vuxen" och då svarade jag att jag jobbar där och de är mitt jobb men att en annan snart kommer om han kunde vänta 5minuter. Sen fick jag kommentaren att "om man inte väger mer än 50kg så ska man inte stå i kassan"

Asså, hur dum får man bli? Seriöst? Jag hade inte brytt mig om han hade sagt att han ville handla av en vuxen, de gäller ju trots allt pengar och de är hans val, men man behöver ju inte säga så? Dock var de ju lite roligt :)

Haha tyckete bilden passade ;)

2.

Andra kommentaren var nästan samma, jag stod i kassan och de kom en man som sa att jag var för ung för att jobba. Då sa jag att de var mitt eget val och att de bara är bra att tjäna lite egna pengar och få lite erfarenhet på cv.t, för de har jag väl rätt i?

Men iallafall så sa han att om man bara går i gymnasiet så får man bidrag och behöver inte jobba. Haha jag skulle sagt att jag inte ens går i gymnasiet utan bara i 9.an Undrar hur mans min skulle sett ut då! :)



Haha, ja de var ju lite roliga kommentaren. Tur för dom att jag är smart nog att inte säga exakt de jag tänker när jag står på jobbet. Å andra sidan hade de ju varit kul att få svara igen mer än vad jag gjorde, dock tror jag att jag svarade för mig tillräckligt! ;)

 Uppnmäksamma att detta inlägget inte är för att jag ska sänka någon eller klaga på någon de är mest bara för att jag tyckte att de var roligt och lite kul att visa hur vissa människor behandlar unga bara för att vi kanske är "mindre kompitenta" (som jag faktiskt inte håller med om) eller för att vi inte är lika långa som dem ;)

Sen tyckte jag inte heller att dom var elaka, bara att dom var lite dumma i huvudet som sa på de sättet dom kunde ju sagt att dom helst ville handla av nån lite äldre :)


Presentation


Every day is a gift. It's your choice if you want to make something special out of it and remeber it for life!
Well, I want to!

Fråga mig

4 besvarade frågor

 

Senaste inläggen

 

 

Kategorier

 

 

Sök i bloggen

 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

♥Gästboken

Arkiv

♥Översätt bloggen

 

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards